Τοποθεσία

Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο ελληνικό νησί και το πέμπτο μεγαλύτερο νησί στη Μεσόγειο. Όλες οι περιοχές της Κρήτης είναι αρκετά δημοφιλής για διακοπές.

Χανιά

Τα Χανιά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης. Βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Κρήτης και το κύριο μέρος των Χανίων βρίσκεται κατά μήκος της βόρειας ακτής του νησιού, περίπου 70 χλμ δυτικά από το Ρέθυμνο και 145 χλμ δυτικά του Ηρακλείου.

Σταλός

Ο Σταλός βρίσκεται 7 χλμ δυτικά των Χανίων, ανάμεσα στο Καλαμάκι και στην Αγία Μαρίνα. Όπως όλη η ευρύτερη περιοχή, ο Σταλός είναι τουριστικά ανεπτυγμένος και προσελκύει μεγάλους αριθμούς επισκεπτών κάθε καλοκαίρι.

Ο Πάνω Σταλός, που βρίσκεται νοτιότερα προς την ενδοχώρα, είναι ένα πανέμορφο γραφικό χωριό, ανάμεσα σε καταπράσινους λόφους. Χαρακτηριστικό της περιοχής είναι οι πανέμορφοι ανάγλυφοι σχηματισμοί από βράχους.

Ο Κάτω Σταλός, ο οποίος είναι το παραθαλάσσιο τμήμα της περιοχής έχει μια φανταστική παραλία με άμμο. Η παραλία είναι πολύ καλά οργανωμένη και σε αυτή παρέχονται όλες οι δυνατές τουριστικές υπηρεσίες. Γι’ αυτό το λόγο, η παραλία βραβεύεται κάθε χρόνο με γαλάζια σημαία.

Εδώ επιλέξαμε το 1980 να ιδρύσουμε την επιχείρησή Eliros Rent a Car καθώς ο κοσμοπολίτικος Σταλός κατέχει κομβική θέση για τις εξορμήσεις σας στις ομορφιές του νομού Χανίων αλλά και ολόκληρης της Κρήτης.

Η παράδοση-παραλαβή των αυτοκινήτων γίνεται στο σημείο που βρίσκεστε.

Πλατανιάς

Μόλις 11 χιλιόμετρα δυτικά τη πόλης των Χανίων συναντάμε τον παραθαλάσσιο οικισμό Πλατανιά. Αποτελεί το δημοφιλέστερο τουριστικό θέρετρο της δυτικής Κρήτης ενώ είναι συνδεδεμένος με την Αγία Μαρίνα, παραλιακή περιοχή εξίσου ξακουστή. Διαθέτει έντονους ρυθμούς ζωής κατά τους θερινούς μήνες ενώ εδώ επικεντρώνεται η νυχτερινή ζωή της πόλης των Χανίων.

Αναρίθμητα μπαρ, καφέ και εστιατόρια βρίσκονται στον Πλατανιά και προσφέρουν πληθώρα επιλογών για τη διασκέδαση σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.